Volg ons ook op YouTube of Facebook
Wil je er live bij zijn? Check de agenda!

Onze visie

Bij Life Connexion kun je helemaal jezelf zijn!

Je wilt je graag persoonlijk ontwikkelen, geestelijk groeien en je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. Je voelt je alleen niet thuis bij de traditionele vorm van kerk zijn. Of sterker nog, je moet er helemaal niets van hebben, van kerkstructuren en beperkende regeltjes. Daarom bieden wij een alternatief.

Wij willen je helpen je bestemming te ontdekken. Zo zien we de zondagse bijeenkomsten niet als het belangrijkste van je week, maar slechts de training voor je echte wedstrijd. 

Wij willen je antwoorden, support, inzichten en medeleven bieden, zodat je er weer volop tegenaan kunt gaan. Uiteindelijk draait het er om dat we samen een verschil maken, ieder op zijn of haar eigen manier.

Wij bekrachtigen, trainen en rusten mensen toe met oeroude Bijbelse wijsheden, op een praktische, persoonlijke, eigentijdse manier. We willen je verder zien komen op ieder van de zeven gebieden van het menselijk spectrum:
1.         geest
2.         ziel
3.         lichaam
4.         familie en gezin
5.         relaties en samenleving
6.         financiën
7.         carriere

Life Connexion draait om jou. Wij leggen je niets op, maar leven het wel graag voor. We verwachten niets van jou, maar bieden je alle ruimte om zelf te ontdekken dat God wil dat het goed met je gaat, op ieder gebied van je leven!