Volg ons ook op YouTube of Facebook
Wil je er live bij zijn? Check de agenda!

De mensen

Hoofd in de hemel, voeten op aarde

Life Connexion bestaat uit mensen zoals jij. Mensen met passie om een verschil te maken in de levens van anderen, mensen die het leven ten volle willen leven, die midden in het leven staan en zich kwetsbaar durven op te stellen in plaats van zich beter voor te doen dan ze zijn. 

Bij Life Connexion tref je geen zweverige cultuur van dromen en vage hoop. Wel lopen we met ons hoofd in de hemel, maar we hebben ook onze voeten op aarde. We geloven dat we groot moeten durven dromen, onbeperkt kunnen denken en het onmogelijke verwachten. We geloven dat God voor ons is en dat jij samen met God altijd een meerderheid hebt.

Leiderschapsteam

Het leiderschap bestaat momenteel uit drie echtparen, die zich inzetten voor Life Connexion en daarnaast ook andere activiteiten ontplooien. Hun verlangen is om dienend leiding te geven aan Life Connexion. Het leiderschapsteam is toegankelijk en informeel in de omgang. 

De dagelijkse leiding van Life Connexion ligt bij Roel en Lydia van Grol. Zij coördineren de belangrijkste activiteiten en zijn verantwoordelijk voor de pastorale zorg en het kinderwerk. Roel werkt daarnaast als zelfstandig hulpverlener. Lydia heeft 14 jaar als kinderverpleegkundige gewerkt maar richt zich nu op het begeleiden  van (jonge) gezinnen vanuit haar eigen bedrijf. Dit doet ze o.a. door coaching en onderwijs over opvoeding. Ze zet zich ook regelmatig in bij ons congrescentrum, Connexion Point. Zowel Roel als Lydia spreken geregeld in Life Connexion. Ze hebben samen 3 zoons.

Het leidersteam wordt aangevuld met Tim en Widy Verdouw. Zij runnen tevens het Congrescentrum Connexion Point BV, dat zalen verhuurt aan de zakelijke markt. Op zondagochtend houdt Life Connexion hier haar bijeenkomsten. Widy is event manager bij Connexion Point. Tim spreekt regelmatig op zondag en is online marketeer. Hij is ook verantwoordelijk voor de marketing van Life Connexion. Tim en Widy hebben een dochter.

Gertjan en Andria Goldschmeding ondersteunen het leiderschap vanuit hun jarenlange ervaring en zijn eindverantwoordelijk voor de visie. Daarnaast is Gertjan een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland en verzorgt hij ook regelmatig spreekbeurten op de bijeenkomsten van Life Connexion. Gertjan begeleidt al meer dan 25 jaar ondernemers en heeft een administratiekantoor genaamd CoinCare B.V.en een internationaal coachingsbedrijf onder de naam Dutch Business Boosters B.V. Gertjan en Andria hebben 2 zoons en een dochter.