Volg ons ook op YouTube of Facebook
Wil je er live bij zijn? Check de agenda!

De mensen

Hoofd in de hemel, voeten op aarde

Life Connexion bestaat uit mensen zoals jij. Mensen met passie om een verschil te maken in de levens van anderen, mensen die het leven ten volle willen leven, die midden in het leven staan en zich kwetsbaar durven op te stellen in plaats van zich beter voor te doen dan ze zijn. 

Bij Life Connexion lopen we wel met ons hoofd in de hemel, maar hebben we ook onze voeten op aarde. We geloven dat we groot moeten durven dromen, onbeperkt kunnen denken en het onmogelijke verwachten. We geloven dat God vóór ons is en dat jij samen met God altijd in de meerderheid bent.

Leiderschapsteam

Het leiderschap bestaat momenteel uit twee echtparen, die zich inzetten voor Life Connexion en daarnaast ook andere activiteiten ontplooien zodat ze financieel niet afhankelijk zijn van Life Connexion. Het leiderschapsteam is toegankelijk en informeel in de omgang. 

Gertjan en Andria Goldschmeding zijn al 25 jaar actief als voorgangers en zijn eindverantwoordelijk voor de visie en het onderwijs. Hun verlangen is dat de gemeente als een gezond gezin functioneert en niet als een organisatie die van bovenaf wordt geleid. Er wordt daarom alle ruimte gegeven aan de leden om initiatieven te nemen om de visie in te vullen. Daarnaast is Gertjan een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt hij al bijna 30 jaar ondernemers en heeft een administratiekantoor genaamd CoinCare BV en een internationaal coachingsbedrijf onder de naam Dutch Business Boosters BV. Gertjan en Andria hebben 2 zoons en een dochter.

Het leidersteam wordt aangevuld met Tim en Widy Verdouw. Zij runnen tevens het Congrescentrum Connexion Point BV, dat zalen verhuurt aan de zakelijke markt. Hier houdt Life Connexion haar bijeenkomsten. Widy is event manager bij Connexion Point. Tim is online marketeer. Hij is ook verantwoordelijk voor de marketing van Life Connexion. Tim en Widy hebben een dochter.