Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:15 tot 12:00
kom je ook?

Ladies night met Terri Savelle-Foy

Terri Savelle-Foy bezocht afgelopen weekend voor het eerst Nederland. De enorme opkomst en het enthousiasme van de aanwezigen verraste iedereen. Het bleek dat heel veel mensen haar al intensief volgden via social media en met name haar youtube kanaal is voor veel vrouwen een bron van inspiratie.

Doel, dromen en je dagelijkse routine

In de ochtend had Terri al een gedegen fundament gelegd over hoe belangrijk het is om je doelen en dromen op te schrijven en voor je ogen te houden (bekijk 't hier). In de avond richtte ze zich op het benadrukken van de kracht van je dagelijkse routine. 

Succesgewoontes

Haar punt werd heel duidelijk door het onderzoek dat ze aanhaalde onder succesvolle en niet succesvolle mensen. Van de succesvolle mensen was 84 procent van mening dat goede dagelijkse gewoontes bijdragen aan kansen die het leven je biedt, van de niet succesvolle mensen dacht slechts 4 procent dat er gewoontes zijn die je kans op succes vergroten.

Persoonlijk

Na afloop nam ze de tijd om met iedereen kennis te maken en op de foto te gaan. De reacties op Terri, op de organisatie, op de sfeer, de energie en de inspiratie waren overweldigend. Terri gaf zelf al aan dat ze graag naar Nederland terugkomt voor een complete Icing conferentie!

Wat heeft jou geïnspireerd?

Heb jij ook genoten? Deel met ons wat jou het meeste inspireerde of wat jou heeft geraakt. 

Facebook reacties:
Reacties: