Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:15 tot 12:00
kom je ook?

De mensen

Hoofd in de hemel, voeten op aarde

Life Connexion bestaat uit mensen zoals jij. Mensen met passie om een verschil te maken in de levens van anderen, mensen die het leven ten volle willen leven, mensen die midden in het leven staan en zich kwetsbaar durven op te stellen in plaats van zich beter voor te doen dan ze zijn. 

Bij Life Connexion tref je geen zweverige cultuur van dromen en vage hoop. Wel lopen we met ons hoofd in de hemel, maar ook hebben we onze voeten op aarde. We geloven dat we groot moeten durven dromen, onbeperkt kunnen denken en het onmogelijke verwachten. We geloven dat God voor ons is en dat jij samen met God altijd een meerderheid hebt.

Leiderschapsteam

Het leiderschap bestaat momenteel uit drie echtparen, die zich inzetten voor Life Connexion en daarnaast ook andere activiteiten ontplooien. Hun verlangen is om dienend leiding te geven aan Life Connexion. Het leiderschapsteam is toegankelijk en informeel in de omgang. 

De dagelijkse leiding ligt bij Tim en Widy Verdouw. Zij runnen naast hun voorgangerschap ook het Congrescentrum Connexion Point BV, waar Life Connexion haar bijeenkomsten houdt. Daarnaast is Tim gecertificeerd Infusionsoft partner en begeleidt hij bedrijven met marketing automation. Tim en Widy zijn getrouwd en hebben een dochter.

Het leidersteam wordt aangevuld met Roel en Lydia van Grol. Zij zijn met name verantwoordelijk voor Kids Connexion en coördineren speciale evenementen van Life Connexion. Roel verleent als zelfstandige zorg aan jongeren en Lydia werkt als verpleegkundige op de kinderafdeling van het Meander Ziekenhuis. Roel en Lydia hebben samen drie zoons.

Gertjan en Andria Goldschmeding ondersteunen het leiderschap vanuit hun jarenlange ervaring. Daarnaast verzorgt Gertjan regelmatig spreekbeurten op de bijeenkomsten van Life Connexion. Gertjan heeft daarnaast een platform voor ondernemers onder de naam Dutch Business Boosters B.V.. Hij is op strategisch niveau betrokken bij meerdere bedrijven in directie functies of adviesraden. Gertjan en Andria hebben 2 zoons en een dochter.