Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:30 tot 12:00
kom je ook?

Over ons

Onze droom: een kerk zonder religie!

Er zijn veel dingen waardoor de kerk de aansluiting met de samenleving kwijt is geraakt. Hierbij moet je denken aan zaken als geldklopperij, machtsmisbruik, donderpreken, veroordeling, regels waar je aan moet voldoen, geen erkenning van jouw gaven, interne gerichtheid, geen ruimte voor kritiek, verplichtingen en geen oprechte aandacht voor elkaar. Omdat wij de aansluiting met jou en met de maatschappij terug willen winnen, zijn wij met deze punten rigoureus aan de slag gegaan.

Zo is Life Connexion dus ontstaan uit een zoektocht van een groep mensen, die een kerk wilde vormgeven waar mensen die niets met een kerk hebben, zich toch thuis zouden voelen. Het moest zelfs zo zijn dat mensen met aversie tegen de kerk zich op hun gemak zouden voelen.

Zo is er een kerk die niet draait om de kerk, maar om jou. Een kerk met de kracht van er voor elkaar zijn en positiviteit, maar zonder de kramp van een religieus kerksysteem. We zijn nog onderweg, maar zijn blij met de vorderingen die we hebben behaald.

Life Connexion heeft als doel een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar je bekrachtigd wordt om een verschil te maken in de wereld om je heen. 

Ik kom graag in contact me jullie
Iedereen is van harte welkom bij onze Life Celebrations

Wij streven er naar dat ieder individu en ieder gezin zich thuisvoelt en gewaardeerd voelt, precies zoals ze zijn. Laat het ons weten als er iets is waardoor je je niet thuisvoelt.

Ontdek de unieke thuis-voel-garantie!