Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:15 tot 12:00
kom je ook?

Over ons

Life Connexion is er voor jou!

Onze passie is om jou toe te rusten om het leven te creëren dat je graag wilt. Het leven begint pas als je begrijpt dat je bent uitgenodigd om een belangrijke rol te spelen in de geschiedenis. De rol waarvoor jij bent uitgenodigd is op je lijf geschreven en past perfect bij jou. Voor die rol ben jij in de wieg gelegd! 

Bij Life Connexion zijn we er van overtuigd dat als jij de beste versie van jezelf wordt, de wereld er beter van wordt. Het is dus niet zelfzuchtig om het leven te creëren dat je wenst, in tegendeel, de wereld zit te wachten op jouw succes. 

Daarom is het doel van Life Connexion om jou op zondag toe te rusten met concrete handvatten, om maandag tot en met zaterdag het leven te creëren waar je naar verlangt.  

Zo draait Life Connexion niet om de organisatie, maar om jou. Een toerustingscentrum met de kracht van er voor elkaar zijn en positiviteit, maar zonder de kramp van een religieus kerksysteem. 

Life Connexion heeft als streven een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar je bekrachtigd wordt om een verschil te maken in de wereld om je heen. 

Ik kom graag in contact me jullie
Iedereen is van harte welkom bij onze Life Celebrations

Wij streven er naar dat ieder individu en ieder gezin zich thuisvoelt en gewaardeerd voelt, precies zoals ze zijn. Laat het ons weten als er iets is waardoor je je niet thuisvoelt.

Ontdek de unieke thuis-voel-garantie!