Volg ons ook op YouTube of Facebook
Wil je er live bij zijn? Check de agenda!

Over ons

Ontdek je unieke waarde bij Life Connexion

Omdat er van jou maar één exemplaar op aarde is, ben jij van onschatbare waarde. Hoe zeldzamer iets is, hoe waardevoller het is.

Toch is de maatschappij niet blij met alle verscheidenheid. Het lijkt er op alsof alles er op gericht is om iedereen in een hokje te duwen. Als je anders bent dan de rest, hoor je er vaak niet bij. Zelfs in kerken komt het voor dat er een verwachtingspatroon is waar je aan moet voldoen, terwijl je juist in een kerk moet ervaren dat God je uniek heeft gemaakt en van je houdt, precies zoals je bent.

In de Bijbel zien we dat de toren van Babel gebouwd werd met bakstenen, maar dat de tempel van God gebouwd wordt met levende stenen. Bakstenen zijn allemaal gelijk van vorm, maar levende stenen zijn juist allemaal verschillend. 

Soms is het best pittig om de verwachtingen van anderen af te leggen en te ontdekken wie jij nu echt bent. Bij Life Connexion is dat nu precies onze passie, om jou te helpen om te ontdekken hoe uniek en waardevol je bent. De wereld heeft jouw unieke bijdrage heel hard nodig!

Wil jij ontdekken hoe uniek en waardevol je bent, dan ben je bij Life Connexion op je plek! Volg ons online via Facebook, Youtube en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. En als je in de gelegenheid bent, bezoek ons dan offline. We gaan er voor zorgen dat jij je uniek, waardevol en geliefd voelt!

Ik kom graag in contact me jullie
Iedereen is van harte welkom bij onze Life Celebrations

Wij streven er naar dat ieder individu en ieder gezin zich thuisvoelt en gewaardeerd voelt, precies zoals ze zijn. Laat het ons weten als er iets is waardoor je je niet thuisvoelt.

Ontdek de unieke thuis-voel-garantie!