Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:15 tot 12:00
kom je ook?

Zo overwin je een burn-out (Zondag 14 juli 2019!)

Zo overwin je burn-out symptomen!
Je kunt je niet goed concentreren, je bent snel op, je hebt weinig fut, je hebt allerlei rare onverklaarbare lichamelijke symptomen en zelfs sporten lukt niet meer. Je wilt het misschien niet toegeven, je schaamt je er misschien zelfs voor, je vindt jezelf zwak....Zo erg is je leven toch ook weer niet? Toch is de kans heel erg groot dat je in of tegen een burn-out aan zit.

Druk van de maatschappij
De huidige maatschappij vraagt zo ontzettend veel van ons en tegelijkertijd hebben we nauwelijks tijd om weer op te laden. We rennen en vliegen en worden de hele dag geprikkeld met input, berichten, nieuws, mensen die iets van ons willen. Bovendien willen we zelf ook graag delen wat er voor superleuke dingen in ons leven gebeuren, want pas als je het kunt delen, dan beleef je er echte voldoening aan.

Uit koers
Een boot die van Amsterdam naar New York vaart en 1 graad uit koers is, zal in Miami uitkomen. Je leven hoeft niet een grote bende te zijn om in een burn-out terecht te komen. Het is niet zo dat er niets klopt aan jou en hoe je leeft, maar na verloop van tijd zorgt zelfs een kleine afwijking dat je ergens uitkomt waar je niet wilt zijn: leeg, uitgeput, geen voldoening, moe, opgebrand en teleurgesteld.

Dokter
De dokter vertelt je dat je rustig aan moet doen, op internet heeft iedereen goede tips, maar dit brengt allemaal geen verlichting. Daarom hebben we bij Life Connexion een bijeenkomst speciaal voor jou en iedereen die worstelt met stress, energie, emotie en lichamelijke burn-out verschijnselen. Meerdere mensen zullen hun eigen verhaal delen over hoe zij burn-out op een bijzondere (bovennatuurlijke) manier overwonnen hebben.

Nieuwe kracht
We weten uit ervaring dat Gods aanraking beschikbaar is om jou aan te raken, en weer nieuwe kracht te geven. Mis deze kans niet, en kom zondag naar Amersfoort!

10.15 uur - ontvangst met koffie en iets lekkers
10.30 uur - muziek
10.50 uur - pauze
11.00 uur - presentatie ‘hoe ik mijn burn-out overwon’
11.30 uur - gelegenheid voor vragen en gebed
11.45 uur - einde

We zien je graag zondag 14 juli om 10.15 uur

Locatie: Congrescentrum Connexion Point
Adres: Natriumweg 6 te Amersfoort.

Facebook reacties:
Reacties: