Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:15 tot 12:00
kom je ook?

Waarom iedereen gelukkiger kan worden in 2018

Al decennia lang zijn wij gepassioneerd op zoek naar de beste manier om mensen te helpen geluk en succes te bereiken in hun leven. De mens ontdekt steeds meer van het leven en ook de wetenschap heeft zich de laatste decennia veel bezig gehouden met de vraag: Wat maakt de mens nu gelukkig? Toen in de jaren 90 dit onderzoek op gang kwam, was de conclusie aanvankelijk dat geluk met name erfelijk bepaald was. Inmiddels is voor iedereen duidelijk dat er wel degelijk andere elementen zijn die ons geluk bepalen.

Gelukkig worden is geen geluk
In onze eigen studie bleek dat de laatste jaren de wetenschappelijke conclusies en de eeuwenoude (bijbelse) wijsheden naadloos op elkaar begonnen aan te sluiten. Steeds meer wordt duidelijk dat gelukkig zijn geen kwestie is van geluk, toeval of erfelijke aanleg. Je kunt bewust kiezen voor geluk, MITS je weet hoe je dit moet doen.

Van de daken schreeuwen
Toen we dat ontdekten, was voor ons de conclusie heel helder: Dit moeten we van de daken schreeuwen. Het is altijd Gods diepste verlangen geweest dat de mens helemaal gelukkig zou zijn. In Genesis zien we hoe de mens in het paradijs helemaal gelukkig leefde. Het paradijs op aarde is er niet, maar wij kunnen wel een paradijs in ons hart kweken.

Misleid door succes
We zagen over de afgelopen jaren dat veel mensen succesvol willen zijn, zonder precies te weten waarom. Iedereen neemt aan dat succes gelukkig maakt. Ook bepaalde kerken werden geobsedeerd door succes, en beloven dat een leven met Gods zegen gelijk staat aan succes. Het blijkt echter dat de jacht naar succes niet bijdraagt aan geluk. Daardoor werd onze missie nog helderder: Mensen informeren en toerusten om de weg naar geluk in te kunnen slaan.

Vrij van religie
Helemaalgelukkig.nl is een platform dat wordt aangeboden vanuit Life Connexion, maar dat heel bewust geheel vrij gehouden wordt van kerkse en religieuze elementen. Wij zijn niet bezig om mensen te beïnvloeden met religie, maar hebben het pure verlangen om mensen toe te rusten met principes en tools die bewezen hebben geluk en succes te brengen.

Live volgen    
Dit houdt in dat degene die Life Connexion live volgden via Poscasts, Youtube, Facebook of deze website, dat vanaf heden via Helemaalgelukkig.nl (website en facebook) kunnen gaan doen. Wil je ook helemaal gelukkig worden op ieder gebied van je leven in 2018, ontdek snel wat ons unieke jaarprogramma inhoudt en meld je aan zodat je niets mist!

Facebook reacties:
Reacties: