Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:15 tot 12:00
kom je ook?

Verwacht je wonder deze zondag (7 juli 2019)!

Enige uitweg
Als een wonder je enige uitweg is! Als een wonder je enige uitweg is, waar vind je dan je antwoorden? Wie begrijpt je dan echt? Hoe weet je of je goed zit? Wat doe je als je de juiste dingen doet, maar er niets verbetert?

Pad naar je wonder
Aanstaande zondag staat bij Life Connexion in het teken van ‘Ontdek jouw pad naar je wonder’. Of het nu gaat om een diagnose van de arts, een uitzichtloze situatie in een relatie, een financiële crisis of emotionele obstakels, er is altijd een uitweg. 

Uitzichtloos
Toen de mensheid zich tweeduizend jaar geleden in een uitzichtloze situatie bevond, stuurde God een engel naar Maria en kondigde een wonder aan die verlossing aan de hele wereld zou gaan brengen. Zo werkt het vandaag de dag nog steeds, God brengt oplossingen die buiten onze natuurlijke bekende paden om gaan. Als de wetenschap het niet meer weet, als alles uitzichtloos lijkt en er geen hoop meer is, dan begint een avontuur met God. Bij Hem is nooit iets onmogelijk! 

Drie gevaren
Laat je toerusten om het pad naar jouw wonder te bewandelen, ontdek welke drie gevaren er zijn die je van dat pad af kunnen brengen, en verwacht je doorbraak op 7-7-2019! 

Van harte welkom
Je bent uitgenodigd voor een bijzondere ontmoeting met God aanstaande zondag, op 7 juli. De hele setting bij Life Connexion is heel ontspannen en informeel en er wordt niets van je verwacht. 

Agenda
Om 10.15 uur staat de koffie voor je klaar  
Om 10.30 uur beginnen met drie nummers muziek, daarna is er een korte pauze. 
Om 11.00 uur nemen we je mee in het thema van deze zondag. Er zal gelegenheid zijn om vragen te stellen en gebed te ontvangen. 
Om 11.45 uur is het officiële gedeelte uiterlijk afgelopen.

We zien uit naar jouw komst!

Facebook reacties:
Reacties: