Volg ons ook op YouTube of Facebook
Wil je er live bij zijn? Check de agenda!

Hoop voor de toekomst - 7 daagse journey

Waar hoop hersteld is, is vreugde, verwachting en energie! Stap in onze nieuwe levens-veranderende journey tijdens onze maandelijkse webinar met het thema: Hoop voor de toekomst om weer te bruisen van energie!

Burn-out of sleur?

Merk je dat je leven een beetje in een sleur terecht is gekomen, of dat je zelfs burn-out verschijnselen hebt? Heb je al van alles geprobeerd en probeer je heel hard positief te blijven? Door een unieke combinatie van tools die we je aanreiken, is het onmogelijk dat je hetzelfde blijft. Het enige wat je moet doen is je toe wijden om met heel je hart deze journey te gaan volgen.

De details op een rij

Wat houdt deze journey in:

· We trappen af op zondagavond om 20 uur, met een Online Webinar over persoonlijk energie management en hoop

· Zeven ochtenden lang (11-17 oktober), ontvang je een video met toerusting om een transformatie te ondergaan.

· Bij elke dag hoort een Bijbelse meditatie, die zorgt voor een diepe reiniging van teleurstelling en negativiteit en je vult met hoop, verwachting en energie (hiervoor is wel de BeStill app premium abonnement nodig, die nu nog slechts 9,99 euro per jaar kost).

· Op zondag 17 oktober vanaf 10.30 uur hebben we een Life Celebration in Life Connexion (Amersfoort) waarbij we deze journey afsluiten met een speciale thema bijeenkomst. Ontmoet mensen die ook de journey hebben doorlopen en deel ervaringen en getuigenissen.

· Deze thema dienst is ook online te volgen om 11 uur of later terug te kijken via Youtube.

· We raden je daarnaast aan om tijd te nemen om te schrijven in een dagboek of dit doet in je computer of telefoon. We zullen je helpen hoe je hier gebruik van kunt maken.

Wil je met ons de journey volgen? Meld je dan hier aan:
https://bestill.swipepages.net...

Op jouw transformatie!

Facebook reacties:
Reacties: