Onze bijeenkomst is iedere zondag van 10:15 tot 12:00
kom je ook?

Ontdek Business Connexion: een kerk voor ondernemers en zakenmensen!

Life Connexion rust al jaren mensen toe om met succes zaken te doen en zo invloed te hebben in de samenleving. Maar nu kun jij ook profiteren van meer dan 20 jaar ervaring in ondernemerschap en economische en financiële wijsheid! Want vanaf 4 september lanceren wij een geheel vernieuwd concept van Business Connexion: een kerk om je toe te rusten tot invloed en overvloed in de huidige economie!

Economisch druk

De economie legt meer dan ooit enorme druk op de mens. Zelfs in Nederland leeft meer meer dan 2 procent van de bevolking in langdurige armoede en groeit een op de negen kinderen op in armoede. Maar ook als je officieel niet in armoede leeft kan je gebukt gaan onder zorgen. Maar ook als je geen zorgen hebt om rond te komen, kun je gefrustreerd zijn over je loopbaan. Of als je merkt dat je niet kunt leven zoals je wilt leven. Of als je je gezinsleden niet kunt geven waar ze naar verlangen.

Emotie

Onderzoekers geven aan dat voorziening in je leven het grootste deel van je emoties bepaalt. Denk maar eens aan hoe je gevoel van zekerheid, je eigenwaarde, afwijzing, succes, toekomstverwachting en ga zo maar door, allemaal rechtstreeks verband houden met voorziening in je leven. Jouw persoonlijke economie is daarom geen bijzaak. Ook niet voor God! Sterker nog, Hij wil daar graag in betrokken worden.

  • Wil jij dieper begrijpen hoe je volledig kunt functioneren in Gods economie?
  • Wil jij leren functioneren in de onwankelbare principes van Gods Koninkrijk?
  • Wil jij zorgenvrij leven en begrijpen hoe je bewezen Bijbelse wijsheden kunt toepassen in jouw carrière en financiën?
  • Wil jij stappen zetten naar economische vrijheid door verder tot ontplooiing te komen?
  • Wil jij niet alleen een goed rentmeesters van je geld zijn, maar ook van je talenten en gaven?
  • Wil jij niet alleen overvloed ervaren in je leven, maar ook invloed uitoefenen in de wereld waarin je functioneert?
  • Ben jij klaar om flink uitgedaagd te worden om je comfort zone te verlaten en alles uit het leven te halen?

Dan hebben wij iets voor jou! Vanaf 4 september beginnen wij namelijk een kerk voor ondernemers en carrièretijgers. Geen business club, geen training over business modellen en gratis belastingtips, maar gewoon een plek waar je God ontmoet en inspiratie opdoet voor jouw economisch succes.

Je bent welkom op de eerste zondag van de maand vanaf september. Kun je er niet bij zijn, dan kun je de presentatie terugzien via ons YouTube kanaal. Maar als je er bij kunt zijn, zul je nog meer impact ervaren! Jouw economie zal nooit meer hetzelfde zijn…

Waar: Congrescentrum Connexion Point
Natriumweg 6 te Amersfoort

Zaal open: 19.45 uur
Meeting: 20.00 – 21.00 uur

Inclusief: Koffie, thee, gezelligheid en echtheid!

Facebook reacties:
Reacties:

  • Jan

    Mooi initiatief!