Volg ons ook op YouTube of Facebook
Wil je er live bij zijn? Check de agenda!

Nieuwste ontwikkelingen van de BeStill app

Bijbelse meditaties zijn een krachtig antwoord op alle stress, spanning en duisternis waar de wereld in terecht gekomen is. Jullie vroegen om een app, wij waren heel blij dat we dat project ook echt konden doorzetten. Duizenden mensen genieten nu van de Bijbelse meditaties die overal mee naartoe genomen kunnen worden.

Maar we willen eerlijk zijn met jullie. Om de app te ontwikkelen hebben wij een ontwikkelaar ingehuurd. Na een paar maanden begonnen we problemen te krijgen met deze ontwikkelaar. Er werd niet gereageerd op onze verzoeken om hulp en updates. 

Dit heeft heel wat problemen met zich meegebracht, o.a. dat abonnementen niet geactiveerd werden in de app en vervelende error popups die niet weg geklikt konden worden. Het was voor velen vervelend en teleurstellend, en ook wij werden flink beproefd in ons geduld. 

Maar we hebben goed nieuws!

We hebben een ander bedrijf kunnen vinden die het project over heeft genomen en alle bekende problemen heeft verholpen. Uiteraard kan het nog voorkomen dat we tegen dingen aanlopen, maar we hopen dat jullie je daarin als partner van ons kunnen zien. We hebben de prijs daarom ook heel laag gehouden en willen jullie ook oprecht bedanken voor jullie geduld.

Nieuwe functie

Eén van de meest gevraagde functies is de mogelijkheid om de muziek te laten stoppen wanneer de meditatie afgelopen is. Dit is vooral handig wanneer je met een meditatie in slaap valt. Deze functie is nu in de nieuwste versie van de BeStill-app beschikbaar. Updaten maar!

Nieuwe meditaties

Wij verlangen net zo sterk naar uitbreiding van de meditaties als jullie. Maar meditaties zijn niet iets wat je produceert omdat het moet, maar ontstaan als vrucht vanuit de rust. Uiteraard zitten er vele nieuwe series en journeys in de planning. Dus hou je mail en de app in de gaten, want het werk dat God in ons heeft gedaan, zal zeker zorgen voor vrucht die jou zal toerusten. 

Facebook BeStill groep

Er is een bijzondere community ontstaan van meer dan 1300 leden, vol met passie voor God en Zijn Woord. Wij hopen dat deze groep ook meer en meer gaat bruisen en een bron van inspiratie wordt voor duizenden die er naar verlangen hun bestemming te vervullen. Wij voelen ons niet verplicht, maar zullen wellicht ook weer actiever zijn in deze groep nu onze sabbatical tot een einde komt. 

NB Mocht jij na het updaten nog steeds geen toegang hebben tot de premium meditaties maar hier wel op geabbonneerd zijn, laat het ons dan weten. Stuur een mailtje naar [email protected], dan helpen wij je graag om dit te activeren.

Facebook reacties:
Reacties: