Volg ons ook op YouTube of Facebook
Wil je er live bij zijn? Check de agenda!

Gods antwoord op het Coronavirus

Jouw hart heeft goed nieuws nodig in tijden van deze corona crisis. Het effect dat de berichtgeving, de maatregelen en de economische gevolgen rondom het coronavirus heeft, is vele malen groter en ernstiger dan de lichamelijke impact op jouw gezondheid. 

Terwijl er hard wordt gezocht naar een remedie tegen het corona virus is er al een remedie tegen de angst, spanning en zwaarte die het virus veroorzaakt. De Bijbel is heel duidelijk dat dit soort tijden te verwachten zijn maar dat jij en ik ons hart hierdoor niet hoeven te laten bezwaren, omdat God zorgt voor vrede in de storm, licht in de duisternis, voorziening en bescherming. 

Bijbelse meditatie is de meest effectieve manier om je hart schoon te spoelen van alle negativiteit, en in de vrede en vreugde te stappen die Jezus voor ons heeft voorbereid. Hij zegt immers in Johannes 16:33 'Dit heb Ik tot u gesproken, opdat gij in Mij vrede hebt. In de wereld lijdt gij verdrukking, maar houdt goede moed, Ik heb de wereld overwonnen.'

Speciaal voor crisistijden zoals nu, hebben wij een vaccin voor je hart ontwikkeld. Deze bestaat uit een tweedelige serie meditaties net als title Licht in de duisternis. Begin vandaag met deze krachtige tool, die een metamorphose zal veroorzaken in je leven in slechts 15 minuten.

Start direct met de meditaties om je hart te beschermen door hier te klikken

Meditatie licht in de duisternis


Facebook reacties:
Reacties: